Відвідуваність дитсадків у Львові – 60%

2347 0
За результатами минулого року відвідуваність дітьми дошкільних навчальних закладів у Львові склала 60%. Водночас дитсадки перевантажені. Згідно зі писками, на 100 місць є 150 дітей.

«Якщо, наприклад, в списку в групі є 35 дітей, то ніколи не ходять всі. Серед причин: хвороби, або ж бачення батьків. Адже хтось може мати можливість сьогодні доглянути за дитиною чи залишити її у родичів», – розповіла в ефірі tvoemisto.tv начальник управління освіти Львівської міськради Галина Слічна.

Вона також повідомила, що діти переселенців з Криму та Сходу України мають бути першочергово влаштовані в дитсадки у Львові. 12 дітей було зараховано до львівських дитсадків. «Але влаштовувати таких дітей ми не маємо змоги, бо й не всі діти львів’ян мають можливість відвідувати дитсадок», - сказала Галина Слічна.

Нагадаємо, усі дитячі садки Львова зобов'язані за літо створити благодійні фонди. Таке завдання від міського управління освіти вони отримали для того, аби кошти від благодійних пожертв та кошти батьків, які вони здають на функціонування дитсадка, були обліковані, а про їх використання звітували.

Додамо, в червні-серпні львівські дитсадки працюють за літнім графіком.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!