«Бурдон» дасть концерт у Львові

2247 0
Львівський фольк-бенд «Бурдон» на початку лютого отримав премію «Eiserner Eversteiner» на фестивалі «FolkHerbst» в Німеччині та влаштовує концерт у рідному місті, аби відсвяткувати цю подію.

Виступ музикантів запланований на неділю, 6 березня, у клубі «UNDERGROUND» (вул. Коперника, 17). Початок о 20:00 год.

Вартість квитків становить 70 грн.

Нагадаємо, що «FolkHerbst» - серія музичних подій в рамках щорічного міжнародного фестивалю, який  проходить в місті Плауен з 1991 року. Щороку до участі запрошуються найцікавіші європейські гурти, що працюють у жанрі folk та world music. З поміж багатьох заявок офіційне журі відбирає вісім гуртів, які змагаються за отримання премії «Eisernen Eversteiner» («Залізний Еферштайнер») – єдиної і найбільш вагомої музичної нагороди в жанрі folk та world music в Німеччині. Burdon Folk Band вперше за всю історію конкурсу набрав 6,8 балів з можливих 7-ми і став переможцем 24-го фестивалю «FolkHerbst». Церемонія нагородження відбулася 30 січня в Плауені.

Бурдон — львівський музичний етно-гурт, створений у 2002 році, виконує музику інспіровану переважно східно-європейським і, зокрема, карпатським фольклором, проте джерела його натхнень розташовані на теренах мало не цілої Європи, від Скандинавії до Балканів.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!