Військовим у львівському госпіталі потрібна допомога. Як долучитись

7459 0
В госпіталі постійно перебувають поранені військові з зони бойових дій на сході України.

Львів’ян просять допомогти пораненим бійцям, які перебувають у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, що на Личаківській. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Волонтерській сотні Львова.

Зокрема військовим потрібні кава, чай, сигарети, печиво, засоби для гоління, вологі серветки, туалетний папір, нова спідня білизна та чистий одяг і взуття.

Речі можна залишати у Волонтерському пункті на КПП. Також можна допомогти фінансово – 4149 6293 9429 0233. Контактний телефон – 067 37 67 832. Керівник Волонтерської Сотні – Світлана Сидоренко.

Читайте також: Львівському військовому шпиталю передали апарат для очистки крові

Нагадаємо, минулого року на території госпіталю облаштували громадський простір, де встановили вуличні меблі, смітники і ліхтарі, а також висадили рослини й озеленили територію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!