Водії, вчителі та двірники. Яких фахівців шукають роботодавці в Україні

1302 0
Незмінним є попит на учителів та вихователів, провізорів, інспекторів та інженерів, економістів, лікарів, музичних керівників та психологів.
Photo by alevision.co on Unsplash

Photo by alevision.co on Unsplash

Найчастіше роботодавці з початку 2021 року шукали швачок, електромонтерів, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, монтерів колії, слюсарів аварійно-відбудовних робіт, пекарів та мулярів. Про це повідомили у Державній службі зайнятості.  

Читайте також: Які професії будуть найуспішнішими у майбутньому

Також популярними на ринку праці є вакансії для робітників з обслуговування. експлуатації та устаткування машин, а саме водіїв, водіїв тролейбуса та трамвая, трактористів, токарів, операторів заправних станцій, операторів (машиністів) котельної, машиністів екскаватора, водіїв навантажувача, машиністів крана та дорожніх робітників. 

Незмінним є попит на професіоналів – учителів та вихователів, провізорів, інспекторів та інженерів, економістів, лікарів,  музичних керівників та психологів.

Читайте також: Без фізики та музики. Яких вчителів не вистачає у львівських школах

До топ-5 запитів від роботодавців належать також пропозиції для працівників сфери торгівлі та послуг – продавців, кухарів, охоронників, перукарів, офіціантів, а також  для некваліфікованих працівників, як-от кур’єрів, підсобних робітників, вантажників, кухонних робітників, прибиральників та двірників. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!