Водіїв попросять зменшити швидкість на вул. Науковій, Любінській і Липинського

2001 0
З 18 серпня у Львові стартують акції для водіїв з обмеження швидкості на вул. Науковій, Любінській і Липинського. Як зазначила креативна група кампанії «Безпечне місто», на цих ділянках доріг водії часто перевищують швидкість, чим спричиняють ДТП.
Фото: ria.ru

Фото: ria.ru

«Ми закликаємо водіїв пригальмовувати поблизу пішохідних переходів і не розганятися на автомобілях поблизу шкіл і дитячих майданчиків. Надмірна швидкість на дорогах міста – це дуже небезпечно для здоров’я та життя пішоходів, особливо дітей, які скоро підуть на навчання», – розповіла керівник кампанії «Безпечне місто» Олександра Паняк. Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, що акції з обмеження швидкості для водіїв «40 км/год» раніше відбулися на перехресті вул. Стрийської-вул. Максимовича, перехресті вул. Пасічної- вул. Ярошинської, а також на вул. Городоцькій, вул. Коперника і вул. Княгині Ольги.

Довідка:

«Безпечне місто» – кампанія з безпеки дорожнього руху, яку реалізовує об’єднання «Самопоміч». Детальніше на сайті: www.safe-city.com.ua, та у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!