Восени у Львові відновить роботу дитсадок на Зубрівській

2207 0
У Львові тривають роботи з реконструкції приміщення на вулиці Зубрівській, 9, щоб відновити функціонування тут дитячого садка №17. Планується, що в цьому році відкриють 4 групи, в яких перебуватиме 80 дітей. Загалом, закінчити реконструкцію приміщень і відкрити садок для усіх 10 груп (190 дітей) планують наступного року. Вартість усіх робіт складає 15 млн грн, інформує прес-служба міськради.
фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

«У 1984 році був збудований і почав працювати цей садок на вулиці Зубрівській. З початку 90-х рр. було прийнято рішення, бо діток тоді не було в садочках, віддати це приміщення під районну адміністрацію.  Ми її звідси висилили і наша задача, щоб в цей садочок повернулися діти. Фактично заново повністю робимо нове приміщення, лишаються тільки стіни. Повністю вся інженерія міняється. До кінця жовтня планується відновлення чотирьох груп, які зможуть прийняти 80 дітей.  В наступному році плануємо вже повністю завершити реконструкцію  – 190 дітей зможуть сюди повноцінно ходити.

Читайте також: Які школи та садки відремонтують у Львові цьгоріч

На першу частину робіт в бюджеті передбачено 4 млн грн. Вартість реконструкції садочку – 15 млн грн враховуючи ці 4 млн грн. В наступному році ми плануємо це все фіналізувати. Я ставлю питання, щоб ми до кінця жовтня могли сюди запросити дітей, щоб вони в цьому році на Миколая могли тут отримувати подарунки.

Якщо б ми позабирали всі наші садочки, які були віддані в оренду, і це відремонтували, що проблема вільного місця зникне, бо цього буде цілком достатньо», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!