Політична реклама

Вулиця Лесі Українки у Львові буде лише для пішоходів

2817 0
Вулиця Лесі Українки у Львові після проведеного ремонту стане повністю пішохідною, транспорт зможе лише привозити продукти в магазини та заклади харчування.

Пишуть "Варіанти", посилаючись на слова міського голови Львова Андрія Садового.

Міський голова додав, що частину вулиці Л. Українки від «Вернісажу» до пр.Свободи ремонтуватимуть в наступному році.

Виконуючий обов'язки начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта розповів: «Ремонт вулиці Л. Українки був досить складним, деякі роботи доводилось проводити вручну. Комунікації замінили, водопровідні труби, цілу систему поміняли. Замінили 33 водопровідні вводи в будинки, замінили всі каналізаційні випуски, колектори, влаштовано загалом 55 колодців та дощоприймачів».

Для забезпечення довговічності вулиці передбачена бетонна підготовка. Вона дасть змогу не повертись з ремонтами до цієї вулиці протягом багатьох років. «Гарантійний термін – 10 років, але, гадаю, насправді, він буде набагато довший. Роботи виконані дуже якісно», - висловив сподівання виконуючий обов'язки начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!