Київ

Вулицю Богатирську на Оболоні зроблять інклюзивною

461 0
Також приведуть до ладу прилеглу до вулиці територію

Вулицю Богатирську в Києві відремонтують з урахуванням вимог безбар’єрності. Про це повідомляє КМДА.

В Оболонському районі капітально відремонтують вул. Богатирську з урахуванням принципів безбар’єрності та з облаштуванням велодоріжок. 

На вулиці облаштують новий тришаровий “дорожній одяг” з пониженими бордюрами і тактильною плиткою для пішоходів.

Також там зроблять смугу безпеки, розділову смугу, примикання, місцеві проїзди, тротуари, велодоріжки і рукави дощової каналізації. Перекладуть каналізаційні, водопровідні та тепломережі. Встановлять 320 опор мереж зовнішнього освітлення, а також зроблять благоустрій прилеглої території.

Вулицю Богатирську побудували в середині 1970-х років. Востаннє її реконструювали в середині 1980-х років. Тоді ж побудували шляхопроводи на перетині з вулицями Луговою, Добринською (трамвайний шляхопровід) та просп. Степана Бандери. Нині ця магістральна вулиця використовується транзитним транспортом в бік Вишгорода та перерозподіляє транспортні потоки в обхід центру столиці в напрямку Гостомеля (Варшавської траси) та в Одеському напрямку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!