Вулицю Чернівецьку на пів року закривають на ремонт. Схема об’їзду

3042 0
Вулиця буде перекритою до кінця року.
Зоя Красовська

Зоя Красовська

Із 15:00 сьогодні, 19 червня, у Львові закривають на реконструкцію вулицю Чернівецьку, що веде до головного залізничного вокзалу. Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Як планують змінити сквер на Двірцевій у Львові. Візуалізація

Вулиця буде перекритою до кінця року. Об’їхати перекриту вулицю можна буде відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

По всій довжині, аж до повороту з Городоцької на вокзал, буде пішохідна зона. Із лівої сторони, якщо дивитися у напрямку Городоцької, курсуватиме громадський транспорт. Перед кільцем транспорт перелаштовуватиметься. Десь за 100 м до перехрестя на світлофорі потоки будуть розходитись.

Загалом на вулиці Чернівецькій буде п’ять смуг руху: дві для громадського транспорту й три (дві на виїзд, одна на в’їзд) – для приватних авто й таксі.

Додамо, що вулицю Чернівецьку за 89,9 млн грн ремонтуватиме ТОВ «Вельт Капітал». Під час реконструкції на вулиці зріжуть частину сухих дерев та чагарників, замінять комунікації, дорожнє покриття на асфальтоване, відремонтують тротуари, висадять багаторічні кущі та дерева, встановлять вуличні меблі, зупинки громадського транспорту, освітлення, дорожні знаки, світлофори та підземні контейнери для сміття. Велосипедисти будуть використовувати смуги громадського транспорту.

Читайте також: Як виглядатиме площа біля церкви Покрови у Львові після ремонту. Візуалізація

Нагадаємо, трамвайні колії на вулиці Чернівецькій ремонтували у 2017 році за 1,5 млн євро. Навесні цього року площу Двірцеву закрили на реконструкцію. Тут повністю змінили конфігурацію руху громадського транспорту й облаштували пішохідну алею. Відкрили першу частину площі та відновили рух трамваїв у січні.

Схеми ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!