Політична реклама

Вулицю Городоцьку та перехрестя Бандери - Чупринки у Львові відкриють у середині грудня

1400 0
У Львові тривають ремонти доріг. Як розповів сьогодні міський голова Львова, на об’єктах завершили земельні роботи.

Триватимуть ще роботи з брукування, інформує мрес-служба Львівської міськради. Відтак, на 13 грудня сподіваються зробити проїзними вул Городоцьку та перехрестя вул. Бандери-Чупринки-Вербицького.

«Все забетоновано. Це гарантія, що не зважаючи на складності погоди, вул Бандери-Чупринки-Вербицького ми завершимо і по вул Городоцькій також завершимо роботи. Там залишилось брукування, а це можна робити навіть у таку, не зовсім хорошу погоду. Головне, що ми повністю вийшли зі земельних робіт. Ми плануємо основний об’єм робіт завершити на кінець цього місяця. З початку грудня, залежно від погоди, до 10 днів дорога має відстоятись. Думаю, на 13 грудня вул Городоцьку і перехрестя вулЧупринки-Бандери-Вербицького зробимо проїзними», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!