Ввечері у Львові звучатиме етно-джаз: «ShockolaD» святкує 10 років

2736 0
У четвер, 30 жовтня, у Львові відбудеться українсько-кримськотатарський проект «Музичні колаборації», покликаний єднати наші народи усупереч окупації. На етно-джазовому концерті виступлять кримська співачка Мавіле Сахтара та львівський гурт «ShockolaD», який цією акцією відзначає своє 10-ліття.
Фото: dzyga.com

Фото: dzyga.com

Частина коштів з продажу квитків піде на допомогу сім’ям біженців з Криму. Головною метою проекту є збереження і примноження культурних зв'язків між кримськими татарами та українцями. «Ми не станемо чужими. Ось уже півроку Крим живе в умовах окупації, Крим намагаються з кожним днем все більше відірвати від України і для цього створюють інформаційну та культурну блокаду, щоб зробити нас чужими людьми. І це їм вдасться, якщо ми втратимо культурний зв'язок», – кажуть організатори.

Коли: 30 жовтня, четвер, 19:30

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11)

Квитки: від 70 до 100 грн? можна придбати у касі театру та у галереї «Дзиґа».

Мавіле Сахтара була акторкою Київського театру «Biдкритий погляд», є артисткою балету кримськотатарського фольклорного ансамблю «Крим».

«ShockolaD» – один з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music. Музика гурту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, а кожен альбом гурту є різним завдяки постійним експериментам. «ShockolaD» – це: Ігор Гнидин –   барабани;  Анастасія Литвинюк – клавішні;  Іванка Червінська – вокал; Михайло Балог – тенор – саксофон;  Андрій Кохан – бас-гітара.

Тел. для довідок: +380 (98) 274 59 82, каса театру: +380 (32) 255 33 30, галерея «Дзиґа»: +380 (32) 297-56-12.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!