В’язням-утікачам, які поранили поліцейського на Львівщині, загрожує до 15 років позбавлення волі

1525 2
Злочинців затримали учора в одному з сіл Жидачівського району.
Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Двом утікачам із Миколаївської колонії №50, які під час затримання поранили Жидачівського поліцейського, загрожує до 15 років позбавлення полі. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

В’язні Миколаївської виправної колонії №50 на Львівщині втекли ще 3 серпня. Вчора близько 19:00 31-річний поліцейський, який перебував не на службі, біля мосту через річку Стрий, неподалік села Межиріччя, двох чоловіків, котрі підпадали під орієнтування на засуджених. Він повідомив у відділок поліції, а сам підійшов до чоловіків та попросив їх добровільно поїхати у відділок. Після цього злочинці вдарили його ножем у груди. Водночас їх затримали колеги Олега Франківа.

Через замах на життя Олега Франківа прокуратура відкрила кримінальне провадження та оголосила затриманим про підозру у вчинені одразу двох правопорушень: втечу з в’язниці та посягання на життя правоохоронця. Максимальний термін покарання, окрім того, за який вони вже відбували термін, становить до 15 років позбавлення волі.


Читайте також:
5 Вересня, 2019 20:38
666 ... мати "смішні" терміни і зірватися-намотати "до 15" ? ...
5 Вересня, 2019 20:26
666 ... " ..Эх ,ребята , всё не так !
всё не так , ребята... " ...
... а най "кум" скаже , чому рванули хлопці , бо без"кума" тут не обійшлося ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!