Виставка зброї та хореографічне дефіле: в Академії сухопутних військ буде день відкритих дверей

3509 0
На День Незалежності України Академія Сухопутних військ України проведе день відкритих дверей.
фото: asv.gov.ua

фото: asv.gov.ua

Академія Сухопутних військ щороку проводить день відкритих дверей до Дня Незалежності. Цьогоріч адміністрація вирішила не зраджувати традиції: відвідувачі зможуть побачити, в яких умовах навчаються майбутні офіцери, де вони живуть, як обладнані аудиторії та зал для тренувань. Про це Tvoemisto.tv розповів підполковник Антон Миронович.

Також в Академії Сухопутних військ проведуть виставку зброї, де можна буде побачити різні її види: від автомата до бронетехніки. Всі охочі зможуть взяти в руки зброю, залізти на бронетехніку і сфотографуватися.

Читайте також: День Незалежності України. Як святкуватиме Львів. Програма

Антон Миронович розповів, що найперше Академія Сухопутних військ хоче популяризувати Збройні сили України, щоб усі зрозуміли специфіку роботи, як це насправді важко та особливо. За його словами, найпопулярнішою спеціальністю є "Командир механізованих підрозділів": "Дуже багато молодиків хочуть вступити на цю спеціальність, щоб пізніше служити на передовій", – каже він.

Окрім того, для усіх гостей виступить військовий оркестр Національної академії сухопутних військ, який виконає класичні військові музичні твори та музично-хореографічне дефіле.

Початок заходу о 12:00 за адресою: вул. Героїв Майдану, 32.

Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!