Вже за три дні у Львові – концерт пам’яті Кузьми. Перелік виконавців

5964 0
Триб’ют-концерт пам’яті Скрябіна, у якому пісні з репертуару «Скрябіна» зазвучать по-новому у кавер-версіях 13 культових українських гуртів і співаків, відбудеться у Львові вже цієї неділі, 21 червня. Пропонуємо вам перелік виконавців, які виступлять на «Арені Львів».

Рідний серцю Андрія Кузьменка  Львів на найбільшому концертному майданчику міста - стадіоні «Арена Львів» у неділю збере тих, для кого він був дорогим, хто глибоко шанує його пам'ять.

Повний перелік учасників триб’ют-концерту налічує близько 13 відомих виконавців, які були не просто колегами Кузьми, а й друзями. На прохання шанувальників Андрія Кузьменка на сцені «Арена Львів» поруч із музикантами гурту «Скрябін» виступатимуть:

Брати Гадюкіни,

Святослав Вакарчук,

Тарас Чубай,

Руслана,

Олександр Положинський,

гурт O.Torvald,

Фагот (ТНМК),

Олександр Пономарьов,

Наталія Могилевська,

Віктор Павлик,

гурти «Скай», «Пающіє Труси», «Антитіла».

«Я впевнений, що його пісні переживуть його самого. У них є та енергія, яка необхідна людям завжди», - переконаний Святослав Вакарчук.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!