Як часто у Львові повинні мити під’їзди в житлових будинках

3554 2
Згідно з рішенням виконкому Львівської міськради від 31 січня 2011 року, підмітати і мити сходи в під’їзді чи вестибюлі працівники ЛКП повинні двічі на місяць, вологе підмітання перших трьох поверхів робити щодня, а тих, що вище третього, тричі на тиждень.
Фото: ye.ua

Фото: ye.ua

"Але якщо будинок одно- або двоповерховий, послуги з прибирання не надаються, хіба що у випадку попереднього договору з усіма мешканцями будинку. В такому випадку проводиться відповідна калькуляція, розраховується вартість послуг, і мешканці оплачують їх на бажання", - розповідає голова Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк, пише Львівська пошта. 
При вході до кожного під’їзду на дошці оголошень ЛКП повинне прикріпити графіки миття сходових майданчиків. Крім того, там мають бути зазначені всі телефони, куди можна звернутися, якщо виникли сумніви у добросовісності працівників, відповідальних за прибирання у вашому будинку. 
Якщо прибирання здійснюється неналежним чином, мешканці повинні звернутися у ЛКП і скласти акт-претензію про невиконання зазначених в угоді робіт. Якщо ж ЛКП не реагує, можете звертатися у районну адміністрацію. І якщо факт підтвердиться, обіцяють відреагувати жорстко.

 


Читайте також:
3 Листопада, 2014 10:27
Володимир Підтримую. Вкажіть номер рішення і при можливості дайте лінк для перегляду або скачування.
3 Листопада, 2014 08:42
Віталій Було б не погано вказати номер рішення і дати на нього посилання.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!