Як львівські студенти облаштовують громадський простір. Фото

2739 0
Львівські студенти-ветеринари облаштовують простір поблизу університету, який називають «Простір для натхнення».

Проект має на меті створити екологічно чистий простір для відпочинку, відновити паркову зону та штучну водойму на території Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Гжицького на вул. Тершаковців (між вул. Пекарською та К. Левицького), а також облаштувати там відкриту читальню з BookCrosing, Open Air кінозал та місце для споглядання неба.

Читайте також: У Львові з’явиться ще один громадський простір: деталі

До кінця вересня студенти обіцяють встановити біля ставка лавки, смітники, насадити жасмину,бузку, гибискусу , облаштувати майданчик для відкритого кінотеатру та вже на початку жовтня запрошують усіх львів’ян та гостей міста на відкриття нового екологічно чистого простору для відпочинку та дозвілля у самому центрі міста.

Джерело: Профком студентів ЛНУВМ та БТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!