Як народжується львівська паска. Відео

5954 0
Паска – це випічка, без якої Великдень просто неможливо уявити. Хтось любить паску із родзинками, хтось – із цукатами, а хтось – із шоколадом. Проте із сьогоднішнім ритмом львівські господині часто не встигають власноруч приготувати святкову здобу: дехто не має до цього хисту, а комусь справді більше смакує паска із магазину. Все частіше львів’яни купують випічку. Тому Tvoemisto.tv вирішило з’ясувати, як готується паска, яка потрапляє до вашого великоднього столу.

Вже з 1 квітня на заводах «Концерну Хлібпром» стартувало виробництво традиційної великодньої продукції. Це паски на різні смаки, а також пасхальні ягнята. Про те, що на виробництві вже почали випікати святкову здобу, одразу свідчить солодкий і тягучий запах випічки у коридорах заводу. Цього року на Львівщині компанія планує виготовити 150 тисяч пасок. 
 
Ми запитали у директора ВП «Цех кондитерських виробів» ПАТ «Концерн Хлібпром» Галини Куліковської, чим вирізняється продукція концерну поміж інших. «Перевага нашої продукції – це натуральність всіх її складових. Адже тільки натуральна продукція може конкурувати із домашньою випічкою. Перевірена роками рецептура та технології не підводять і наші паски мають велику кількість своїх постійних споживачів. До речі, не лише в Україні. Наші паски експортують у Європу, їх продають у Німеччині, Франції, Бельгії», – розповіла Куліковська. Аби перевірити, чи справді до складу пасок, які пропонує «Концерн Хлібпром», входять натуральні складники, до яких нас привчили іще бабусі, йдемо на виробництво. 
 
На підприємстві виготовляють паски для різних гаманців, з різними смаками та різною вагою. 
Авторською розробкою технологів «Хлібпрому» є особлива рецептура «Паски святкової з мигдалем» та «Паски Панської». До них додають родзинки та цукати, а поверхню прикрашають глазур’ю та мигдалевими пластівцями або шоколадною крихтою.
 
Вартість пасок від виробника стартує від 8,75 грн. В продажу продукція реалізовується під торговими марками «Хлібна хата» та «Львівський хліб».
®

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!