Як отримати допомогу для дітей учасників АТО. Перелік документів

3995 0
За інформацією Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відповідно до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників антитерористичної операції – мешканців Львова одноразова матеріальна допомога надається у розмірі 2800 грн. на кожну дитину віком від 4 до 18 років станом на день подання заяви. Пропонуємо перелік документів, які необхідно підготувати, аби ортимати кошти.
фото: azov-stil.org.ua, newsmarket.com.ua

фото: azov-stil.org.ua, newsmarket.com.ua

Як інформує прес-служба міськради, заява на ім’я директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради заповнюється при здачі документів у районних відділах соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб у робочі дні з 9:00 до 18:00 години (у п’ятницю та передсвяткові дні до 17:00 години).

Відділи соціальної роботи знаходяться в районних адміністраціях ЛМР за адресами:

· Галицького району – вул. Ліста, 1, каб. 56, тел: (032) 254-6062

· Залізничного району – вул. Виговського, 34, каб. 421, тел: (032) 295-7293

· Личаківського району – вул. К. Левицького, 67, каб. 417, тел: (032) 254-6262

· Сихівського району – пр. Червоної Калини, 66, каб. 213, тел: (032) 254-6456

·  Франківського району – вул. Чупринки, 85, каб. 200а, тел: (032) 237-1336

·  Шевченківського району – вул. Липинського, 11, каб. 409, тел: (032) 297-5688.

Документи, які необхідно подати:

- копія паспорта заявника (1, 2, 11, 12 сторінки);

- копія ідентифікаційного номера заявника;

- копія свідоцтва про народження дитини (дітей);

- довідка про склад сім’ї  Ф 2 з ЛКП (у разі реєстрації батьків та дітей за різними адресами додатково Ф 2 за іншими адресами);

- довідка, яка  підтверджує участь особи в АТО (видана військовими частинами, комісаріатами, МВСУ, національної гвардії України та ін.);

-  копія свідоцтва про одруження/розлучення, якщо заяву подає мати дітей учасника АТО;

- у разі подання заяви батьками чи іншими родичами  учасника АТО (тобто дідусем/бабусею чи тіткою/дядею  дитини) додатково необхідно подати оригінал або нотаріально завірену копію довіреності на вчинення таких дій.

Важливо під час подання копій документів заявник обов’язково представляє їх оригінали для огляду та підтвердження копій або подає нотаріально завірені копії документів.

Останнім днем подання заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги є 30 листопада 2015 року. Розгляд заяв про одноразової матеріальної допомоги та прийом документів здійснюють відповідні відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час подання копій документів заявники надають їх оригінали для огляду та засвідчення копій працівником відповідного відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який приймає документи від заявника.

Про прийняте рішення Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє заявників відповідно до законодавства України. Одноразова матеріальна допомога надається один раз на рік на кожну дитину учасника антитерористичної операції, виплачується у грошовій формі на особові рахунки заявників, відкритих в уповноважених банків.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!