За яких умов львівські водії пересядуть на громадський транспорт?

5370 1
Ціни на пальне зростають, утім, кількість заторів та припаркованих на тротуарах автівок поки помітно не зменшилася. Знімальна група tvoemisto.tv запитала у водіїв: як слід було б змінити громадський транспорт, щоби він став привабливою альтернативою для львівських автомобілістів.
фото: anderver.livejournal.com

фото: anderver.livejournal.com

На сьогоднішній день, попри ціну на пальне водії не надто готові пересідати на автобуси та маршрутки. Серед недоліків громадського транспорту називають надто малу кількість автобусів, переповненість та незручні маршрути.  

«Через переповненість, з дитячим візком потрапити до автобуса просто неможливо. Вони настільки забиті, що люди висять в дверях», - каже молода мама Мар’яна. А от маршрутки, за її словами, для людини із дитячим візком взагалі не варіант. Думки львів'ян дивіться у відео tvoemisto.tv

Читайте також: На що найчастіше скаржаться львів’яни в управління транспорту


Читайте також:
26 Лютого, 2015 21:48
Галина Як тільки у Львові буде достатньо нового транспорту мешканці відразу відмовляться від брудних, небезпечних для життя маршруток, які ганяють по місту так, що викидають своїх пасажирів і ламають їм руки, ноги, життя ламають! Адміністрація міста сама закупила ці старі таратайки, сама їх опікує, сама і має позбутися їх!!!!Ніколи місто не оновиться, не стане кращим, коли транспорт, лице міста, відповідає стандартам довоєнних сорокових! Щороку на одних і тих же вулицях змінюється бруківка, стара зникає в невідомих напрямках, а на новий транспорт коштів віднайти не можуть!???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!