Усі виборчі дільниці Львова запрацювали вчасно

2285 0
У кожному районі Львова дільниці працюватимуть із 8:00 до 20:00.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

Сьогодні, 31 березня, в Україні відбуваються вибори президента. Виборчі дільниці по всій країні працюватимуть із 8:00 до 20:00.

Читайте також: Де переглянути програми усіх кандидатів в президенти України

За оперативною інформацією Львівської міської ради, всі виборчі дільниці Львова відкрили вчасно і вони працюють. Також по місту вивісили національні прапори.

На території Франківського району розміщені 60 виборчих дільниць (57 звичайних і три спеціальні (в лікарнях). Район налічує 111 тис. 892 виборці.

У Галицькому районі також відкрили усі дільниці — це 29 виборчих дільниць (24 звичайні, чотири спеціальні (в лікарнях), одна спеціальна на тимчасовій основі (в СІЗО). Район налічує 41,5 тис. виборців.

У Залізничному районі станом на 08.30 год. усі виборчі дільниці відкриті та працюють. Загалом в районі є 49 постійних виборчих дільниць (усі — загальні). Район налічує 105 тис. виборців.

Також усі виборчі дільниці відкриті та працюють у Сихівському районі. Там налічують 59 постійних виборчих дільниць, із них чотири — спеціальні. Загальна кількість виборців — 115 тис. 800.

У Личаківському районі відкрили усі дільниці — це 51 виборча дільниця, з яких 45 звичайних та шість спеціальних. У районі є 83 тис 442 виборці, з яких 520 — голосують удома.

Читайте також: Очікування та реальність. Кого і що обиратимуть українці у неділю

Також усі виборчі дільниці відкрили та працюють у Шевченківському районі. Зокрема у районі запрацювали 62 дільниці (60 звичайних та 2 спеціальні). Тут налічують 121 тис 785 виборців, із яких 841 — голосуватиме вдома.

Аби проголосувати, із собою необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу. Про порушення виборчого законодавства та куди на них скаржитись читайте за посиланням. Додамо, що цього року стати президентом України виявили бажання 39 кандидатів. Двоє з них — Олександр Мороз та Сергій Тарута повідомили про намір не брати участі у виборах. утім ЦВК не скасувала їхні заявки, тож прізвища кандидатів будуть у бюлетенях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!