Політична реклама

Як розраховуватись за комуналку у Львові через Інтернет

2831 2
Цього тижня у Львові місті запрацювала система оплати комунальних платежів через Інтернет в електронній системі прийому платежів «EasyPay». Як користуватись нововведенням, роз`яснили у Львівській міській раді.

Для оплати достатньо мати платіжну банківську картку типу VISA або MasterCard та номер особового рахунку для оплати, - пояснив директор ДП «Софтсерв Бізнес-Системи» ТОВ «Софтсерв» Петро Ванько.

"Маючи цей рахунок та будь-яку банківську картку, яка підтримує Інтернет-платежі, можна здійснити платіж. Для цього потрібно зайти на сторінку «EasyPay», вибрати систему комунальних платежів. У системі комунальних платежів потрібно вибрати Львів. Потім ми вибираємо, що оплатити – кварплату, воду, тепло. Вводимо відповідні суми. Тут можна по кожному платежу ввести різну суму, можна вводити і з копійками та робити передоплату. Після цього система вимагає ввести номер та код картки.

Після здійснення платежу одразу можна отримати квитанцію – вона платна – 5 грн, або протягом кількох годин побачити на сайті, що здійснена оплата", - додав П. Ванько.

Крім того, із грудня минулого року львів’яни мають можливість здійснювати оплату комунальних послуг крім кас ЛКП, банківських установ, відділень «Укрпошти» в системі терміналів «EasyPay».

На сьогоднішній день у місті функціонує 267 таких термінали, де можна сплатити без комісії за воду, опалення та утримання будинків і прибудинкових територій. Послугою скористалися вже понад 100 мешканців міста. Також, перебуваючи за містом, мешканці Львова мають змогу оплатити за комунальні послуги у мережі терміналів «EasyPay», що розташовані в інших населених пунктах Львівської області (станом на сьогодні це близько 90 терміналів), - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.


Читайте також:
19 Серпня, 2015 18:57
marchikus Ось відео, як оплачувати комунальні послуги через інтернет
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=kAYDhP-oj7o
10 Лютого, 2012 16:00
Максим Але здається автор забув сказати що коміся при такій оплаті всетаки стягується, не впенений як у терміналах, а на сайті «EasyPay» а розділі тарифи усе чітко написано...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!