Як схуднути. 5 ефективних порад

9226 3
Після зими, а особливо після свят наступає час, коли варто подбати про себе та свою фігуру. Експерти стверджують, що у цю пору організм набирає зайвого, щоб легше перенести холод. І в чому парадокс – зайву вагу, як правило, набрати можна за декілька днів, а ось на схуднення доведеться витратити набагато більше часу. Відтак, щоб добре виглядати, коли потепліє, за догляд свого тіла треба братись вже сьогодні.
фото: veddvelem.hu

фото: veddvelem.hu

Tvoemisto.tv розпитало у фахівця про найефективніші методи боротьби із зайвими кілограмами і що найважливіше, які з цих методів дають миттєвий результат.

Завідувач відділення естетичної медицини медичного центру «Оксфорд Медікал» Ярина Литвинчук розповіла, що найефективнішими методами боротьби із целюлітом є правильне харчування, фізичне навантаження та регулярні косметологічні процедури.

1. Правильне харчування

Харчуватись потрібно від трьох до п’яти разів на день - основні прийоми їжі та невеличкі перекуски. Це можуть бути йогурти, горішки та фрукти. Їсти занадто багато так само шкідливо, як і недоїдати. Тому перша порада для схуднення та позбавлення від целюліту – впорядкувати раціон їжі. Також важливо пити достатньо води – 1,5-2 літри в день. Не варто заміняти прийоми їжі питтям води. Однак можна пити воду замість чаю та кави.

2. Фізичні вправи

Важливо – регулярно займатись фізичними вправами, гуляти не менше 20 хвилин в день. Також ефективними є плавання, особливо акваеробіка. Ці види активності не мають великого навантаження на серцево-судинну систему. Однак опір воді створює навантаження на всі групи м’язів. Щоправда, перед вибором фізичних навантажень варто порадитись із лікарем.

3. Обгортання

Також допомагають при схудненні та боротьбі із целюлітом різноманітні обгортання в домашніх умовах. Одне з них – це обгортання блакитною глиною.  Для цього варто ретельно розмішати глину із водою, аби не залишилось грудочок. Глину потрібно нанести на проблемну ділянку та обгорнути її плівкою. Потримати 20 хвилин, а потім змити. До маски з глини можна додати декілька крапель ефірного масла. Також можна робити ванни із морською сіллю. Опісля процедури, варто зволожити шкіру кремом.

Ще корисними є самомасажі в душі. Потрібно круговими рухами масажувати проблемну ділянку струменем води. Щонайменше раз на день. Опісля душу проблемну ділянку також можна промасажувати рушником. Таким чином збільшується циркуляція крові у потрібній ділянці. Корисно такі самомасажі робити перед обгортанням.

4. Мезотерапія

Це внутрішньошкірні ін’єкції. Такі ін’єкції стимулюють клітинний метаболізм та регенерацію шкіри. Цей метод допомагає позбавитись від целюліту, зменшити кількість жирових відкладень у проблемних місцях та підвищити еластичність шкіри. Мезотерапія абсолютно безболісна. Процедура проводиться один раз на 7-10 днів. Середня тривалість курсу – 10 «ін’єкцій краси».

5. Апаратні поцедури

Тим, хто хоче схуднити швидко, варто звернути увагу на процедури за допомогою апарату Vela Shape. Найбільша перевага цього апарату в тому, що від дає практично миттєвий ефект. Процедура допомагає позбутись целюліту, розтяжок, розгладити шкіру, зробити її м’якою й еластичною. Апарат одночасно робить вакуумний та роликовий масажі, випромінює інфрачервоне світло та енергію радіочастот. Таким чином Vela Shape розігріває проблемну ділянку, пришвидчує кровобіг та приплив кисню в ній, розщеплює жир та розгладжує шкіру.  Його можна застосовувати для різних проблемних ділянок – живота, сідниць, стегон, підборіддя, шиї та ін.  Вже після першого сеансу відчутні зміни. Шкіра стає більш м’якою та еластичною, а об’єми втрачають сантиметри. ®  

Тільки до 28 січня у медичному центрі «Оксфорд Медікал» діє приваблива акція, детальніше із якою можна ознайомитись тут.  

Записатися на безкоштовну консультацію до косметолога

можна у медичному центрі «Оксфорд Медікал» за телефоном:

(032) 245-00-00

050 245 00 00

facebook.com/oxfordmedikallviv


Читайте також:
17 Лютого, 2015 18:59
Maria але треба брати 5 ть процедур, мені навіт 3три відмовились робити, кажуть ефект буде не той
27 Січня, 2015 16:51
Lesya Мудрий в них косметолог
26 Січня, 2015 22:35
Вікторія Я в шоці була! Дуже добре схуднула. Як пишуть, так і є - ефект після першого разу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!