Як у Львові зупиняли трамвай, у якого відмовили гальма. Відео

25775 3
Сьогодні, 2 червня, у Львові на вулиці Личаківській патрульні помітили, як трамвай №2 їде на великій швидкості зі сторони вулиці Пасічної. Як виявилося, у машини відмовили гальма. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Полісмени увімкнули сирену та проблискові маячки, аби попередити про небезпеку інших учасників руху. Трамвай їхав зі швидкістю близько 60-70 км на годину. Під’їжджаючи до перехрестя Личаківська – Мечникова, швидкість знизилася.

Патрульний вибіг з автомобіля і водій трамваю кинула через двері гальмівний чобіток. Електрики в трамваї не було. Інспектор швидко закріпив на колії чобіток. У цей момент небайдужі громадяни, які стояли на зупинці громадського транспорту, почали штовхати трамвай у протилежному напрямку руху аби ще знизити швидкість.

Трамвай вдалося зупинити за лічені метри від пішохідного переходу. Без потерпілих. У електротранспорті ні кого окрім водія не було. Під час руху, трамвай пошкодив автомобіль Ford Focus. На водія трамваю, яка була у шоковому стані, склали протокол за скоєне ДТП.

Читайте також: У Львові одного із керівників поліції затримали на хабарі

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
14 Червня, 2016 19:59
Львівянка Не виноваті не водій,ні директор депо,а міська рада,бо хороший директор Львівелектротранс має дбати про працівників,запчастини,умови праці.А ще де був директор Львівелектротрансу,коли працівники стояли біля Міськоі ради.???
3 Червня, 2016 13:58
Оксана Водій НАВМИСНЕ вивела з ладу гальма?!! Чи просто на неї протокол вигідніше скласти, ніж на техніків, що випустили трамвай на маршрут?
2 Червня, 2016 16:53
львів'янин Протокол на водія трамваю? А може би пасувало кримінальне провадження по керівництву Львівелектротрансу відрити за виїзд такого несправного металобрухту на маршрут???!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!