Яка ситуація з чергами на українсько-польському кордоні на Львівщині

15797 0
За минулу добу через пункти пропуску на Львівщині повернулися 2 тисячі громадян.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

На кордоні ажіотажу немає. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Західного регіону Роман Павленко. Однак невідомо, яка ситуація з польської сторони.

Читайте також: Що робити українцям, які не встигнуть повернутись в Україну до 17 березня. Роз'яснення МЗС

«За минулу добу, 2 квітня, у межах Львівської області пропущено 2 100 громадян. Із числа тих, хто повертається пішки, перевезено на ПП «Рава-Руська» 688 людей і на ПП «Краковець» 737 осіб. На шосту ранку черги не було. Це з нашої сторони, а що відбувається на суміжній стороні, за пунктом пропуску, не можемо сказати без даних, які передають польські прикордонники. Але ажіотажу немає», – повідомив Tvoemisto.tv  Роман Павленко.

Цієї доби, за ніч 3 квітня перевезkb 74 громадянини на ПП «Рава-Руська» і 237 на ПП «Краковець».

Також читайтеЯкі пункти пропуску на Львівщині закриють на карантин. Перелік

Водночас у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області повідомляють, що загалом автомобілями ДСНС України у Львівській області з початку надання допомоги із перевезення громадян додому на пунктах пропуску «Рава-Руська – Гребенне» та «Краковець – Корчова» переміщено 5 344 особи.

Водночас у спільноті Varta показали, як люди 2 квітня на ПП «Краковець» великими групами повертаються додому.

Христина Гоголь

Фото ДСНС Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!