Якою буде погода у Львові й області у день святого Миколая

1250 0
Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах, пішоходи і водії повинні бути уважними.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Завтра, 19 грудня у Львові й області буде туман, на дорогах ожеледиця, а температура повітря у місті коливатиметься від 2 до 4 градусів тепла, інформує Львівський гідрометцентр.

Синоптики прогнозують, що на Львівщині 19 грудня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вранці та в першій половині дня на дорогах Львівщини буде туман видимістю 200 – 500 метрів та ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 метрів за секунду. Погоду визначатиме поле підвищеного тиску.

Читайте також: Де у Львові можна зустріти святого Миколая попри карантин

У Львові вночі температура становитиме від 0 до 2 градусів морозу. Вдень температура коливатиметься від 2 до 4 градусів тепла.

У Львівській області 19 грудня вночі температура становитиме від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, а вдень – від 1 до 6 градусів тепла.

Нагадаємо, про надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!