Яким маршрутом курсуватиме новий трамвай у Львові?

3622 0
Завод «Електрон» уже передав Львову новий трисекційний трамвай ЛКП «Львівелектротранс». Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

«Трамвай уже в депо, проходить випробування. Найближчим часом вийде на маршрут. Ми ще остаточно не визначились, на якому саме маршруті він працюватиме. Можливо, на 9-му, де курсує наш новий п’ятисекційний трамвай», – сказав Віктор Щир, інформує прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, з кінця минулого тижня на маршруті №2 курсує новий троллейбус виробництва «Електрон».

Як повідомляло tvoemisto.tv, довжина нової трамвайної моделi 19,5 метра, ширина - 2,3 метра, кiлькiсть мiсць для сидiння - 35, а максимальна вмiсткiсть, за умови, що на 1 квадратний метр помiщається 8 осiб, становить 160 пасажирiв. Є також одне обладнане мiсце для перевезення iнвалiдiв. У трамваї низький рiвень пiдлоги і передбачена можливiсть встановлення кондицiонерiв у салонi.

Цікавим є те, що трамвай може рухатися без контактної мережi до 1 кiлометра зi швидкiстю 5 кiлометрiв за годину, використовуючи заряд штатних акумуляторних батарей. А завдяки  додатковим акумуляторним батареям, якi можна встановити на замовлення, до 10 кiлометрiв зi швидкiстю 20 кiлометрiв за годину. Гарантiйний термiн кузова такого трамвая - 20 рокiв, а решти обладнання - 2.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!