Політична реклама

YouTube ввів нову систему рейтингування відео

1953 0
Тепер місце відео в рейтингу, а відповідно, і в пошуковій видачі, буде залежати від того, як довго глядачі його дивляться, а не від кількості "кліків" по ньому.

Нові правила дозволять боротися з ситуацією, коли деякі автори навмисно оформляють ролик цікавим зменшеним кадром або інтригуючим описом. Про це пише портал Watcher.com.ua. Такі дії часто приводять до того, що глядачів вводять в оману і змушують відкрити відео, яке не завше є цікавим. Новий механізм формування рейтингу буде враховувати те, наскільки відео зацікавило відвідувачів та те, чи переглянули чи вони його до кінця. За цей автори ролику будуть винагороджуватися вищим рейтингом.

Нововведення піднімуть в рейтингу популярності ті фільми, які глядачі дивляться більше інших, і навпаки, знизять оцінки роликів, які користувачі відкривають, а потім, розчарувавшись, відразу покидають їх.

Як повідомили представники YouTube на своєму сайті, завдяки цим змінам сервісу вдалося добитися збільшення тривалості перебування глядачів на сайті. Змінений алгоритм оцінки відеоконтенту і ранжирування пошуку, вважають вони, має піти на користь як авторам, так і глядачам.

Для того, щоб автори відеороликів швидвше освоїлися з новою рейтинговою системою, в аналітиці YouTube з’явився новий показник “час перегляду”.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!