На правах реклами

Хто стоїть за плечима Оксани Юринець?

3986 1
Всесвітньовідомі спортсмени приїхали на запрошення народної депутатки, голови української делегації у Парламентській асамблеї НАТО Оксани Юринець, яка кандидує на позачергових виборах до парламенту у 117-му виборчому окрузі Львова.
http://yurynets.org.ua

http://yurynets.org.ua

Цими вихідними Львів відвідали легенди боксу – олімпійський чемпіон Володимир Кличко та чемпіон світу, чинний мер Києва Віталій Кличко. Їхній приїзд збігся із тріумфальним поверненням львівських спортсменів із II Європейських ігор. Брати Клички разом з Оксаною Юринець взяли участь в урочистій церемонії Національного олімпійського комітету на Львівщині, на якій відзначили здобутки львів’ян.

Відзнаки отримали найкращі спортсмени червня борчиня Юлія Ткач та каратист Станіслав Горуна, які привезли з Європейських ігор золоті нагороди. А за підсумками квітня відзнаки отримали чемпіонки Європи-2019 Оксана Лівач та Алла Черкасова. Спеціальний подарунок від Оксани Юринець отримав і найменший майбутній спортсмен Лев Горуна – син Станіслава, який нещодавно народився.

Брати Клички теж не залишилися без подарунків. Відділення НОКу України у Львівській області подарувало спортсменам картини, а керівництво Львівського державного університету фізичної культури, де відбувалося нагородження, запросило Віталія Кличка стати почесним доктором навчального закладу.

Після нагородження спортсменів легенди боксу вирушили у Франківський район на свято до Всеукраїнського дня родини. На подвір’ї ліцею №46, за даними організаторів, зібралось близько трьох тисяч львів’ян, для яких команда Оксани Юринець підготувала тематичні локації. Зокрема, дітей навчав малюванню відомий художник Лев Скоп, а зацікавлені новинками у сфері ІТ могли ознайомитися з останніми розробками Національного університету «Львівська політехніка».

Найбільший ажіотаж викликав пісенний конкурс «Караоке на всі боки». Ще однією родзинкою свята стала несподіванка для братів Кличків від львів’янина Дмитра Петришина. Хлопець впродовж кількох років створював із газетних і журнальних вирізок 10-тиметрову газету про спортсменів і через 20 років нарешті подарував її своїм кумирам. Брати Клички не залишили його без подарунка. Дмитро та учасники пісенного конкурсу отримали від спортсменів футболки із їхніми автографами.

До Львова брати Клички приїхали на запрошення Оксани Юринець – народної депутатки, яка очолює українську делегацію у парламентській асамблеї НАТО. Із нею спортсмени знайомі вже більше 9 років. Вони підтримують Оксану Юринець, яка кандидує на позачергових виборах до парламенту у 117-му виборчому окрузі Львова. 

«Я знаю Оксану Юринець вже багато років. Своєю роботою у парламенті вона довела, що саме такі люди мають бути у Верховній Раді наступного скликання. Вона має цінності, характер, вона є людиною, яка бореться за свою країну, і має продовжувати захищати інтереси громади, країни, наш рух у НАТО», – каже Віталій Кличко.

Оксана Юринець подякувала Віталію та Володимиру Кличку за візит до Львова та підтримку.

«Завдяки цим людям наш прапор підіймається у різних країнах по усьому світу. Навіть тих, з якими нам досі доводиться боротися. Саме завдяки їхній праці звучить наш переможний гімн. І я горда, що разом із тисячами рідних мені львів’ян вони розділили наші цінності і свято родини», – каже вона.


Читайте також:
9 Липня, 2019 17:50
666 ... не кожен вміє триндіти три-чотири години ніпрощо ... а ця не тільки вміє , а й може ... такою своєю роботою вона довела , що саме такі люди мають бути в парламенті наступного скликання ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!