За місяць до старту: за яким маршрутом курсуватиме «трамвай на Сихів»

9618 0
Спершу трамвай курсуватиме за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка, згодом рух буде продовжено до мікрорайону «Санта-Барбара».

Як повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, на трамвайному маршруті на Сихів буде працювати 13 одиниць техніки. «Орієнтовний інтервал руху трамваїв – 5-6 хв. Графік руху – 06.30 – 22.30 год. За необхідності, будемо розглядати можливість продовження графіку роботи трамвайного маршруту до 22-23 год. Спочатку трамвай курсуватиме від пл. Соборної до кінотеатру ім. Довженка, згодом – до «Санта-Барбари», – розповів директор ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: «Трамвай на Сихів»: чого не врахували проектанти

Нагадаємо, директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза анонсував відкриття трамвайної колії на Сихів 17 листопада. За його словами, питання дати вже узгоджене з представниками ЄБРР – банку, який виділив найбільшу частину грошей на будівництво трамвайної колії на Сихів.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!