На Львівщині за спожитий газ боргують 2 млрд грн

1657 1
Найбільші борги мають мешканці Львова.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

Станом на 1 січня побутові споживачі Львівщини заборгували ТОВ «Львівгаз збут» 2 млрд грн. Про це повідомляють на сайті Економічної правди.

Клієнти, що користуються газом у Львові, боргують найбільше 774,3 млн грн. Однак, за словами директора ТОВ «Львівгаз збут» Павла Майка, за необхідності, боржники можуть укласти договір на реструктуризацію з компанією. У такому випадку оплата відбуватиметься частинами і лише так можна уникнути відключення газопостачання.

Також, якщо є договір реструктуризації заборгованості, споживачі можуть звертатися в управління соціального захисту населення для оформлення державної допомоги.  

Читайте також: Нафтогаз із серпня знизив ціни на газ для населення

Щоб укласти договір реструктуризації боргу, клієнтам необхідно звернутися до ТОВ «Львівгаз збут» та надати паспорт власника (або особи, яка уклала заяву приєднання до умов типового договору на постачання природного газу), довідку про присвоєння ідентифікаційного коду, довідку про склад сім’ї та довідку, що підтверджує неплатоспроможність споживача та членів його сім’ї.

Додамо, що коштами, які отримує «Львівгаз збут», компанія розраховується з Оптовим постачальником та іншими учасниками ринку. Так, від стану розрахунків споживачів за використаний газ залежить стабільність газопостачання області.



Читайте також:
29 Січня, 2020 12:44
666 ... життю пересічних українців " в борг" ніхто не позаздрить ... але ... наше "життя в борг" і "життя в борг" каломойші і його кумпанії -- це дві великих різниці ... нас вони зробили боржниками , а от свої борги Україні -- вибачили ("реструктуризували") ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!