Заблукалого у горах львів'янина розшукали волонтери. Оновлено

11661 0
Туриста шукали понад добу. Зв'язок із ним зник ще ввечері 14 січня.
Фото: Управління ДСНС України у Закарпатській області

Фото: Управління ДСНС України у Закарпатській області

Заблукалого у горах на Закарпатті 25-річного львів'янина розшукали. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Клубі піших туристів.

У ГУ ДСНС у Закарпатській області уточнили, що о 21:00 год до Служби порятунку надійшла інформація про те, що туристи-волонтери, які також допомагали у пошуках, знайшли заблукалого львів'янина та доправили до притулку в районі полонини Струнга.

Стан його здоров'я, за словами туристів, які його знайшли, задовільний, однак чоловік зазнав переохолодження. На зустріч волонтерам вирушили рятувальники на всюдиході Богун.

Повідомлення про те, що 25-річний львів'янин втратив орієнтир під час проходження туристичного маршруту на г. Піп Іван Мармароський, надійшло до Служби порятунку о 13.00 год 14 січня. Вчора заблукалого туриста не змогли відшукати, ввечері пошуки припинили через сильну заметіль і погану видимість. 

Сьогодні пошуки продовжили. У пошуках брали участь гірські рятувальники з м. Рахів та с. Кваси – загалом 10 рятувальників та 4 одиниці техніки. У надзвичайників з’явилася інформація, що турист може перебувати на території Румунії.

Нагадаємо, через ускладнення погодних умов львів'ян просять утриматися від походів у гори. 15 січня на високогір’ї зберігається значна сніголавинна небезпека (IІI рiвень).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!