Політична реклама

Західний обхід Львова закриють для руху транспорту

1461 0
Поточний середній ремонт залізобетонного шляхопроводу через залізницю на дільниці Львів-Стрий, розташований на км 7+222 автомобільної дороги Західний обхід Львова, розпочнуть вже цього року.

Таке рішення було прийняте керівництвом Державного агентства автомобільних доріг України за результатами обстеження зазначеного об’єкту, проведеного спеціально створеною комісією, пише Експерс.

Прес-служба Укравтодору повідомляє, що з огляду на серйозність виявлених дефектів і складність необхідного ремонту, а також з метою забезпечення належного рівня безпеки руху поїздів під спорудою транспортний рух на цій ділянці найближчим часом буде закрито.

На сьогодні ж для забезпечення безперебійного сполучення за цим напрямом Службою автомобільних доріг у Львівській області спільно з Львівською обласною державною автоінспекцією відпрацьовується схема об’їзду шляхопроводу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!