Політична реклама

Завдяки теплій погоді у Львові замощують розритий асфальт

1063 0
На вулицях міста тривають роботи з відновлення благоустрою після виконання аварійних робіт.

Про це Твоє містоповідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Впродовж 4-9 січня ми відновили благоустрій за 22 адресами. На ці роботи  використали 24 тонни асфальту. Зазвичай в зимовий період ми не проводимо асфальтування, відтак до весни в нас накопичується великий обсяг робіт з відновлення асфальтового покриття. Але зараз, завдяки сприятливим погоднім умовам, щодня працює 6 бригад, які проводять роботи з відновлення благоустрою після ліквідації витоків», - розповів Юрій Свізінський, заступник директора ЛМКП «Львівводоканал».

Відновлення асфальтового покриття та газонів пов’язані з тим, що у 2013 році у місті тривали капітальні ремонти водопровідних  мереж. Загалом було замінено 10 км водогонів.

Чималі обсяги робіт були виконані також і з реконструкції каналізаційних мереж. Окрім планових робіт, щодня фахівці водоканалу ліквідовують аварійні пошкодження, левова частка яких також пов’язана із розриттями. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!