Політична реклама

Завтра львів'ян просять здати кров

1874 0
У п"ятницю, 14 лютого, турклуб "Манівці" запрошує львів'ян приєднатись до акції добровільного донорства крові. Про це "Твоє місто" повідомили організатори.

Акція пройде в Обласній станції переливання крові за адресою: вул. Пекарська 65 (поблизу головного корпусу Медуніверситету). Збір учасників - о 8.30.Тих, хто планує приїхати пізніше (здавати кров можна до 12.30) - просять повідомити до 10.00 за тел. 0976211999 або 0632217328 (Софія).
 
На сьогоднішній вечір донорів крові просять запланувати легку вечерю (не можна вживати жирну, молочну їжу та напої, які містять алкоголь).Обов'язково потрібно виспатись і відпочити.
 
Вранці донорам крові також потрібно:
- утриматись від куріння
- легко поснідати (дозволені хліб, здоба або печиво, багато рідини - в тому числі чай, сік, фрукти - окрім бананів, не можна жирного і молочного - в тому числі масла, молока, сиру)
- взяти паспорт і добрий настрій.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!