Завтра у Львові обмежуватимуть рух транспорту

2136 0
22 липня буде часткове обмеження руху транспорту у зв’язку з Маршем єднання. Марш стартує о 18:00 на площі Ринок. По маршруту пішої ходи буде ускладнений рух транспорту та часткове перекриття руху. Відтак, водіїв приватного транспорту просять оминати вказані вулиці.
Фото: etoro.com

Фото: etoro.com

Марш єднання пройде за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199. Рух за цим маршрутом буде ускладнений.

Тому водіїв приватного транспорту просять не їхати за маршрутом пішої ходи. Також у вівторок з 19:00 водіїв просять оминати вул Стрийську.

«Усіх просимо максимально користуватись громадським транспортом, аби обмежити кількість приватних авто на дорогах і уникнути великих заторів», – наголошують в прес-службі Львівської міської ради.

Крім того, завтра громадський транспорт курсуватиме до 02:00. Працюватимуть маршрутні таксі №3А, 10, 25, 40 та тролейбуси №20, 25.

Водночас з 18:15 год і до початку матчу о 21:00 з площі Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до автовокзалу на вул. Стрийській курсуватимуть додаткові автобуси. Після закінчення матчу цими автобусами можна буде дістатись від автовокзалу до площі Петрушевича та кінотеатру Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 грн.

Футбольних вболівальників просять завчасно приходити на «Арену Львів».

Нагадаємо, матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар» на стадіоні «Арена Лвів» почнеться о 21:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!