Збірна України поступилася Німеччині у Києві

1845 0
Гру відвідали 17 тисяч глядачів.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Збірна України сьогодні, 10 жовтня, поступилася Збірній Німеччини у 3-му турі Ліги націй 2020/21 із рахунком 1:2. Два голи німецька команда забила у першому таймі.

У ворота української збірної забили гравці Матіас Гінтер на 20 хвилині і Леон Ґорецка на 49-тій хвилині матчу. У другому таймі Руслан Маліновський реалізував пенальті на 77-мій хвилині, але відігратися українська збірна так і не змогла.

Зазначимо, що матч відбувся у Києві на НСК Олімпійський. Гру відвідали 17 тисяч глядачів. Напередодні, 7 жовтня, у товариському матчі проти збірної Франції Україна зазнала найбільшої поразки у своїй історії (7:1).

Команди грали у такому складі

Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь, Сидорчук (Макаренко, 84), Малиновський, Коваленко (Шапаренко, 76), Ярмоленко (Марлос, 69), Циганков (Зубков, 69), Яремчук

Німеччина: Нойєр, Гінтер, Зюле, Рюдігер, Клостерман (Джан, 90), Кімміх, Кроос, Халстенберг, Дракслер (Вернер, 80), Горецка, Гнабрі (Хаверц, 90+3)



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!