Сьогодні Україна зіграє вирішальний матч у відборі до Чемпіонату світу 2022. Де і коли дивитися

1496 0
У паралельному поєдинку збірна Фінляндії в Гельсінкі зіграє з чемпіонами світу французами.
Фото: Футбол 24

Фото: Футбол 24

Національна збірна України з футболу сьогодні, 16 листопада, проведе заключний матч у відбірковій групі D кваліфікації Чемпіонату світу 2022. Він буде для «синьо-жовтих» вирішальним. Команда проведе його в гостях і протистоятиме збірній Боснії і Герцеговини. Про це повідомляє ua-football.

«Боснія та Герцеговина у передостанньому турі відбору (Україна його пропускала) поступилася Фінляндії й втратила навіть теоретичні шанси на другу позицію. Тож це буде поєдинок суто за престиж, тоді як Україні потрібна перемога для збереження шансів на вихід на чемпіонат світу», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів здобув першу перемогу у сезоні Української прем'єр-ліги

Матч десятого туру групи D відбору до ЧС 2022 Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться на стадіоні «Біліно Поле» в Зениці о 21:45. Пряма онлайн-відеотрансляція відбудеться одразу на двох телеканалах – «Футбол 1» та «Україна». В інтернеті офіційний сигнал трансляції можна знайти на платформі Oll.tv.

У паралельному поєдинку збірна Фінляндії в Гельсінкі зіграє з чемпіонами світу французами.

Нагадаємо, що XXII чемпіонат світу з футболу пройде з 21 листопада по 18 грудня 2022 року в Катарі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!