Мешканців Київщини закликали готуватися до тривалої відсутності світла

781 0
Без світла залишилася частина Київського регіону.
Умовне фото

Умовне фото

Очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців Київщини підготуватися до тривалої відсутності електрики. Станом на зараз без світла залишилася частина Київського регіону. 

Джерело: Олексій Кулеба у Телеграмі

«Через масовані обстріли в області є пошкодження енергетичної інфраструктури. Без світла залишилася частина Київського регіону. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків. Також в регіоні вводяться екстрені відключення електроенергії! Підготуйтесь до тривалої відсутності електрики», – зазначив він.

Читайте також: Через удари росіян частина Києва залишилась без світла, в області працює ППО

За його словами, внаслідок ракетного обстрілу попередньо є один постраждалий. Також є руйнування приватних будівель. Він закликав економно використовувати електроенергію усім, до кого не застосовуються відключення світла.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко 31 жовтня повідомив, що через удари по енергооб’єктах частина столиці залишилась без електропостачання. За його словами, енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві. Фахівці ДТЕК, НЕК «Укренерго», разом з іншими екстреними службами й органами влади роблять все можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації. 
 
Антоніна Костик

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!