Політична реклама

Зранку Львів прибирали 72 одиниці техніки

1392 0
Сьогодні зранку, 21 січня, для посипання вулиць у місті використали понад 315 м куб піскосуміші.

До прибираннязалучили техніку – 72 одиниці, інформує прес-служба Лвівської міськради.

Відтак, у Галицькому районі працювало 2 підмітальні машини, 5 піскорозкидувачів, 2 трактори, у Франківському – 4 підмітальні машини, 5 піскорозкидувачів, 2 трактори, у Залізничному – 2 грейдери, 6 підмітальних машин, 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач та 3 трактори, у Шевченківському районі – 3 підмітальні машини, 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, 2 трактори, у Личаківському – 6 підмітальних машин, 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач та 2 трактори, у Сихівському – 3 підмітальні машини, 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач та 5 тракторів.

За інформацією гідрометцентру, на цю добу у Львові очікується хмарна погода. Часом дощ та мокрий сніг. Ожеледь. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 9– 14 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 1 – 3° морозу, вдень 0 – 2° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!