Політична реклама

З'явилась 15 версія браузера Firefox

1587 0
Mozilla Foundation випустила нову версію браузера Firefox 15 для комп‘ютерів і для мобільних пристроїв на операційній системі Android.

У браузері для комп’ютерів оптимізовано управління пам‘яттю: тепер доповнення для Firefox витрачають менше ресурсів. З’явилася функція оновлення у фоновому режимі. Firefox 15 підтримує третю версію SPDY — створеного Google протоколу, який прискорює завантаження веб-сторінок.

У браузер вбудований переглядач файлів PDF під назвою PDF.js. За замовчуванням він вимкнутий; ввімкнути його можна у налаштуваннях оглядача. Зросла продуктивність 3D-графіки за рахунок підтримки стислих текстур. Крім того, у Firefox 15 з‘явилися нові інструменти для розробників, в тому числі дебагер JavaScript.

Нововведення у Firefox для Android містять новий «домашній екран», підтримку Flash в планшетах на базі Android 2.3, інструменти виділення і пошуку тексту та «перемикач» між мобільною і звичайною версіями сайту.

Браузер Firefox 15 для комп’ютерів можна завантажити з сайту розробника. Програма для Android доступна в інтернет-магазині Google Play.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!