Зима вже близько. Синоптики прогнозують заморозки

4211 0
На території Львівської області та Львова 3 жовтня вночі та вранці подекуди на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-2°.
ілюстративне фото: Дзеркало тижня

ілюстративне фото: Дзеркало тижня

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 3 жовнтя, на території Львова та області вночі і вранці подекуди на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-2°, повідомляє прес-служба ЛМР.

Вранці та вдень — пориви вітру (південно-західний з переходом на північно-західний), 17-22 м/с. Температура повітря у Львові вночі — 3-5° тепла, вдень — 10-12° тепла.

4 жовтня синоптики прогнозують місцями невеликі дощі. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0-2°. Удень — 9-14° тепла.

5 жовтня очікується без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Уночі заморозки 0-5°, температура повітря вдень — 13-18° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!