103-тя бригада тероборони Львівщини відкрила додатковий набір

4606 0
Щоб стати на військову службу, потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та військово-обліковий документ.

103-тя окрема бригада сил територіальної оборони Збройних Сил України оголосила додатковий набір. На охочих боронити країну чекають за адресою вул. Батуринська, 2 у Львові. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Не можна більше сприймати війну через новини чи відео в Тelegram-каналах. Ми мусимо взяти до рук зброю та боронити нашу Львівщину, нашу Українську державу, своїх дітей та родини. Саме тому, 103-тя окрема бригада сил територіальної оборони Збройних Сил України оголошує додатковий набір охочих боронити нашу Батьківщину. Ми кличемо до себе лише вмотивованих», – йдеться у повідомленні.  

Читайте також: У Львові суттєво знизився рівень злочинності. Уже сформували 66 сотень добровольчих формувань. 

Військовослужбовці 103-ї окремої бригади будуть забезпечені одностроєм, зброєю, боєприпасами, харчуванням, житлом та грошовим забезпеченням на рівні з військовослужбовцями Збройних сил України. Це повноцінна військова служба 24/7, посилені тренування та навчання. Щоб отримати більше інформації, просять звертатися за телефоном: 096 080 69 87. 

Нагадаємо, у Львові організувалися пів сотні добровольчих об’єднань для захисту міста. Усі вони є резервом 125-ї бригади та розподілені по різних районах міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!