10 думок львів’ян про незалежність

4461 0
Україна відзначає 23 річницю своєї незалежності. Проте окрім незалежності держави у кожного є своє розуміння цього поняття. Що означає незалежність для львів’ян?
Фото: klaster.in.ua

Фото: klaster.in.ua

Ініціатива klaster.in.ua, яка опікується у Львові Народним домом у мікрорайоні Збоїща. До Дня Незалежності учасники ініціативи реалізували фотопроект «Незалежність – це» і попросили львів’ян розповісти про їхнє бачення незалежності. Ось які думки вони зібрали:

1. Незалежність – це впевненість.

2. Незалежність – це пам'ять про минуле.

3. Незалежність – це їсти морозиво.

4. Незалежність – це наша перемога.

5. Незалежність – це рівні права.

6. Незалежність – це відповідальність.

7. Незалежність – це те, що треба берегти.


 

8. Незалежність – це бути чесною з собою.

9. Незалежність – це гідне життя.

10. Незалежність – це відстоювати Україну! Любити Батьківщину!

Завтра, у День Незалежності, мешканцям Збоїщ покажуть фотовистаку з цими фото в Народному домі.

Довідка:

Партнерська урбан-ініціатива КЛАСТЕР утворилась в результаті співпраці мистецької формації WIZ-ART та Art Workshop DRABYNA.

Метою КЛАСТЕРУ є позитивні зміни районів міста через культуру. Ми впроваджуємо соціально-культурні проекти, розвиваємо суспільну свідомість громадян і вважаємо, що все місто є центром.

КЛАСТЕР опікується Народним Домом на Збоїщах, який є державною культурною установою: ми ревіталізовуємо, надаємо нової форми та змісту цьому приміщенню. Ми плануємо, що Народний Дім стане цікавою точкою на мапі нашого міста, корисною як місцевій громаді, так і мешканцям інших районів.

Читайте також: Топ-23 винаходи українців, які відомі у всьому світі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!