+33° та грози. Якою буде погода у Львові сьогодні

2389 0
Львів'ян попереджають про погіршення видимості в дощі, в тумані 500 - 1000 м.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

Сьогодні, 28 серпня, у Львові температура повітря сягатиме 33° тепла. Погода буде хмарною із проясненнями. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Вночі без істотних опадів. Вдень місцями короткочасні дощі, грози, град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с, вдень подекуди шквали 15 – 20 м/с. Температура вночі 17 – 22°, вдень 28 – 33° тепла. Львів'ян попереджають про погіршення видимості в дощі, в тумані 500 - 1000 м. Атмосферний тиск коливатиметься, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Нагадаємо, на початку літнього сезону на Львівщині визначили 12 водойм, які є готовими для безпечного купання відпочивальників 12 пляжів на 12 водоймах. Де безпечно можна купатися, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!