Київ

Аби прибрати сміття з підземної частини Либеді, перекрили її русло

501 0
Із зневоднених ділянок вже вивезено понад 500 тонн сміття.

В Києві триває прибирання сміття  з русла та берегів річки Либідь. Для цього підземні ділянки річки зневоднюють. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Зараз тривають роботи по підземній частині Либіді. Для цього вручну, мішками була перекрита частина променади аби змінити напрямок води по руслу. Із зневоднених ділянок вже вивезено понад 500 тонн сміття. Зараз йде підготовка до розчистки центральної частини русла», - розповів він.

Попко додав, що «системна робота щодо екологічної безпеки міста буде тривати».

Як ми писали, у столиці розчищають від сміття та зайвих рослин річку Либідь. Зокрема, видаляють рослини, обрізають кущі та дерева, сортують зібране сміття для подальшої переробки.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Плесо» оголосило тендер на благоустрій зони відпочинку озера Вербне за 10,4 млн гривень. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!