Багатофункціональний комплекс та готель. Що дозволила міськрада збудувати у Львові у серпні

2947 0
У серпні виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво низки об'єктів. Зокрема, містобудівні умови та обмеження надали на 3 нові житлові будинки, новий готель, новий павільйон з продовольчими товарами, тощо.
Умовне фото

Умовне фото

Торговий павільйон на «Шуварі»

У Львові на проспекті Святого Івана Павла ІІ планують нове будівництво на території ринку «Шувар». Йдеться про облаштування павільйону продовольчих товарів у другому корпусі. Вдповідне рішення ухвалили сьогодні, 29 серпня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР. Детальніше читайте тут.

Заборона на будівництво багатоповерхівок 

У п’ятницю, 18 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради не погодив зведення багатоповерхівок у Львові та у Брюховичах. Це пов’язано із браком необхідних документів та невідповідністю містобудівної документації.

Зокрема, виконком не погодив зведення багатоквартирного житлового будинку зі знесенням існуючої будівлі на вулиці Довгій, 30, 30-Б у Львові. Також відмовили у будівництві багатоквартирного житлового будинку на вулиці Курортний проїзд, 3 у смт. Брюховичі Львівської громади та у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію групи нежитлових приміщень № 83 під квартиру у багатоквартирному житловому будинку на вул. М. Пимоненка у Львові. Детальніше про ці заборони тут.

Замість будівель багатофункціональний комплес з дитячим садком, школою та підземним паркінгом

Товариство з обмеженою відповідальністю «Орлан Хол» хоче знести існуючі будівлі на вулиці Пластовій, 4 у Львові та збудувати багатофункційний комплекс з підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією, об’єктами інженерного забезпечення, закладом дошкільної освіти та закладом освіти.

Рішення щодо цих МУО мав розглядати виконавчий комітет Львівської міської ради 11 серпня, проте переніс питання. Детальніше читайте тут

Перенесення розгляду питання багатоквартирного ЖК

На Сихові на вул. Довгій 30, 30Б хочуть звести багатоквартирний житловий будинок з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом зі знесенням існуючої будівлі. Відповідні містобудівні умови та обмеження мали розглянути у п’ятницю, 11 серпня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР, однак перенесли. Детальніше за посиланням.

Новий готель на Чупринки

На вулиці Чупринки, 130 у Львові дочірнє підприємство публічного акціонерного товариства «Концерн-Електрон» – «Навчальний науково-виробничий комплекс «Електрон» хоче звести готель з підземно-наземною автостоянкою зі знесенням існуючої котельні. Відповідне звернення 11 серпня має розглянути виконком Львівської міської ради.

Йдеться про ділянку площею 1,2133 га, що призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. Гранично допустима висотність будинків там може становити 23,55 м, а максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 38,00 %. Детальніше читайте тут.

Розширення існуючого готелю в історичній частині Львова

Готель «Сент-Федер» (Saint Feder Boutique Hotel), що розташований в історичній частині Львова, на площі Звенигородській, 3, хочуть розширити, звівши прибудову. Сьогодні, 8 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на проєктування і реконструкцію приміщення. Детальніше про це за посиланням.

Заборона на зведення будинків у Брюховицькому лісі

Виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні у вівторок, 8 серпня, відмовився видати товариству з обмеженою відповідальністю «Перформенс 2» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вулиці Курортній у Брюховичах. Багатоквартирний ЖК забудовник планує звести на ділянці, вільній від забудови, але там є ліс. Також перевищена гранична висота будинку – 15 м. Прочитати детальніше ви можете за посиланням

3 будинки в обмін на школу й садок

У Львові на вулиці Малоголосківській забудовнику дозволили звести нові багатоквартирні житлові будинки в обмін на будівництво школи та дитячого садка. Відповідне рішення 4 серпня прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради. Детальніше.

Фото: Візуалізація виконавчого комітету ЛМР

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!