Біля кордону з Польщею у вантажівці виявили незадекларовані генератори і товари на 25 млн грн

2909 0
Вантажівка заїхала на територію України під виглядом порожньої.
Фото: прокуратури

Фото: прокуратури

Біля кордону з Польщею у вантажівці, яка заїхала на територію України під виглядом порожньої, виявили незадекларований товар на 25 млн грн. Зокрема, у ній були генератори, павербанки, зарядні станції, тепловізори, та інша техніка. 

Джерело: Львівська обласна прокуратура

Неподалік кордону правоохоронці зупинили вантажівку для перевірки, на митну територію України вона заїхала під виглядом порожньої. Під час проведення обшуку в причепі виявили та вилучили: зарядні станції, генератори, павербанки, тепловізори, мобільні телефони, планшети, іншу побутову техніку та брендові сумки. В подальшому ці товари мали бути реалізовані на території України.

Слідчі дії проводять детективи територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області. Крім того, прокурори розпочали кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами митниці, шляхом пропуску на територію України вантажного транспортного засобу з товаром під виглядом пустого (ч. 2 ст. 364 КК України). 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!