Київ

Будівельні роботи на вулиці Івана Франка в Києві, зупинені

663 0
У забудовника не виявилось повного пакета документів.

Будівельні роботи на вулиці Івана Франка, 26 зупинені через відсутність у забудовника повного пакета документів. Про це повідомив Департамент міського благоустрою КМДА.

У Департаменті зазначили, що інспектор благоустрою ще 15 липня вніс припис із вимогою надати відповідну документацію. Сьогодні зранку на місце викликали поліцію, аби зупинити роботи.

Зараз роботи не відбуваються.

Нагадаємо, днями стало відомо, що будівельники почали розбирати будинок Івана Михайловського, що розташований на вул. Івана Франка, 26.  Про це заявив київський активіст Дмитро Перов.

Заступниця очільника МКІП Катерина Чуєва у коментарях відповіла Перову, що будівлю мали реставрувати, однак «зараз стало зрозуміло, що міняють всю начинку і дах, щоправда, не збільшують поверховість».

Офіційної інформації щодо реставрації будинку наразі немає.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!