Політична реклама

Через повторний ремонт на вулиці Липинського у Львові ускладнений рух транспорту

1329 0
У Львові проводять заміну асфальтного покриття на вул. Липинського. Попри те, що вулицю ремонтували 2011 року, компанія «Онур» власним коштом усуває дефекти, які з’явились на дорожньому полотні.

Роботи обіцяють завершити до кінця тижня, якщо будуть сприятливі погодні умови, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Наразі тут зрізають асфальт на одній зі смуг, найближчим часом планують почати асфальтування. Опісля асфальтне покриття замінять на другій смузі.

Відтак на самій вул. Липинського та на перехресті з проспектом Чорновола, біля Макдональдсу. ускладнений рух транспорту, оскільки він здійснюється лише по одній смузі.

Щодо об’їзду ділянки, яку ремонтують, представник компанії «Онур» Олександр Добоні каже, що важко знайти альтернативний об’їзд, адже ця дорога дуже навантажена.  

Щодо врегулювання руху звертались до працівників ДАІ.

Працювати вночі, з його слів, компанія може, але не всі роботи можна виконувати в темний час доби. До ремонту залучено 25-30 осіб.

За сприятливої погоди, додає Добоні, до кінця тижня «Онур» закінчить ці роботи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!