Чому вчора чотири рази оголошували повітряну тривогу на Львівщині

768 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Ракетна небезпека. Чотири рази сирени сповіщали про повітряну тривогу – 14 березня о 13:02, 14:32, 16:28 та о 19:23. В усіх випадках була небезпека ракетного удару з МіГ-31 з території росії. Загроза не справдилась. На Львівщині спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Сьогодні о 09:46 сирени знову сповістили про небезпеку. Повітряна тривога досі триває.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій на Львівщину приїхали ще 73 людини. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 934 особи.

Читайте також: Масштабна повітряна тривога по Україні. Куди летіли ракети

Підтримка України. Німецька благодійна організація Leben HELFEN Leben e.V надала продуктові набори родинам, які постраждали через падіння ворожої ракети у Золочівському районі 9 березня.

Бригади зі Львівщини, які перебувають на фронті, отримають три автомобілі від британських благодійників. Машини передали в межах масштабної британсько-української ініціативи на допомогу ЗСУ – «Операція Фрілендер». 

Львівський історичний музей отримав інноваційну систему осушувачів повітря.

Медицина. У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі триває реконструкція частини приміщень приймального відділення. У медзакладі облаштовують два ізолятори із санвузлом та палату короткочасного перебування для наступного скерування на лікування. Завершити реконструкцію планують через 2 місяці. Ремонт проводять за підтримки благодійного фонду «Запорука». На це фонд скерував майже 1,2 млн грн. БФ «Запорука» співпрацює з Львівською районною державною адміністрацією у межах меморандуму.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!